Zij helpen mee...


Slaapklasje

Omdat een volledige schooldag veel energie vraagt en we onze peuters positief willen stimuleren in hun eerste stapjes bieden we de kans aan hen om over de middag even te slapen. Het Zorgbedrijf staat in voor de begeleiding tijdens het middageten. Na het toiletbezoek en een verhaaltje krijgen onze peuters de gelegenheid om in een rustige ruimte te genieten van een welverdiend slaapje tot 14u.

Daarna brengt de kinderverzorgster van het Zorgbedrijf deze peuters terug naar de klasgroep en kunnen ze er met vernieuwde energie weer volop tegenaan.

Voor dit slaapklasje gebeurt de facturatie via het Zorgbedrijf en kan men ook een fiscaal attest verkrijgen. Voor meer info : 051 805391

 


Roeselaarse brugfiguur

Daphné Debels is sinds september 2017 onze brugfiguur. In opdracht van Stad Roeselare probeert Daphné een brug te zijn tussen de school en de buitenwereld. Vragen over vrije tijd, over opvoeding van uw kind of gewoon praktische vragen over wonen en leven in Roeselare? Daphné probeert overal een antwoord op te vinden. Spreek haar gerust aan tijdens haar wekelijkse aanwezigheid op dinsdag en donderdag. Geen enkele vraag is overbodig, geen enkele vraag voor Daphné teveel! Daphné is maandagvoormiddag, dinsdagnammidag en donderdagvoormiddag op onze school. Buiten deze tijdstippen is ze telefonisch te bereiken op 0472 56 92 90 of via mail op daphne.debels@roeselare.be

 


 

Ouderraad De Brug

http://www.ouderraad-debrug.be

De leerkrachten, de kinderen, maar zeker ook de ouders. Samen maken we school. Actief doen we dit via de ouderraad De Brug. Een aantal mensen komen enkele keren samen per jaar om na te denken en te plannen hoe ze de school kunnen ondersteunen. Zo hoort de school weleens de mening uit de groep van de ouders, maar zo krijgt de school ook heel wat hulp. Een halloweenavond, een fuif, een ontbijt, een schoolfeest, een actie voor veilig schoolverkeer… niets is de ouderraad teveel. Geïnteresseerd om mee te denken met deze bruggenbouwers? Neem dan zeker even contact op via het contactformulier op de website. Ben je geen denker, maar een doener? Ook deze praktische steun kan onze ouderraad best gebruiken. 


PWA'ers

Nog even PWA’ers, maar straks worden het wijkwerkers….Wijkwerker of PWA’er het maakt voor ons niks uit. Het zijn waardevolle krachten die de school mee ondersteunen in haar dagdagelijkse werking. Onze mensen zijn vooral actief bij het busvervoer en het mee begeleiden tijdens het middagmaal in kleuter en lager, of als toezichter tijdens de middagpauze.


Vrijwilligers

Heel wat vrijwilligers helpen ook over de middag mee bij de begeleiding van de maaltijden en het toezicht over de middag. Deze vrijwilligers ontvangen een kleine vergoeding. Geïnteresseerd om actief mee te helpen over de middag? Maak je dan zeker kenbaar via info@sbsdebrug.be


Poetspersoneel

In een school wordt flink geleefd! Dat beseft ons poetspersoneel maar al te goed. Dagelijks zet het poetsteam zich vol overgave in om onze school proper te houden. Naast een externe poetsdienst gebeurt dit vooral door ons eigen poetspersoneel. Ook over de middag zorgen ze voor een vlotte bediening van het middageten.

 

Stedelijke Basisschool
De Brug

Brugsesteenweg 75
8800 Roeselare

Tel.: 051 24 15 23
E-mail: info[@]sbsdebrug.be


Openingsuren secretariaat:

Maandag
08:00 - 17:00
Dinsdag
08:00 - 17:00
Woensdag
08:00 - 11:45
Donderdag
08:00 - 17:00
Vrijdag
08:00 - 16:00
CAPTCHA
Deze vraag is om te testen of u een mens bent en is om automatische spamberichten te voorkomen.
epicworld